print logo

Fredsted Studio

november 2023

Når natur og design forenes

Fredsted Studio er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at designe eksklusive overfladeløsninger i træ og sten til både indendørs og udendørs brug. Vores kollektioner emmer af et stort udvalg usædvanlige overflader, nøjsomt håndværk og skræddersyede designløsninger. Ud over vores egne kvalitetskollektioner i træ og natursten, samarbejder vi med nøje udvalgte interiør- og eksteriørbrands, der præsenteres i vores kreative studio - Fredsted Space.

Hos Fredsted Studio skaber vi atmosfærer i tæt samarbejde med arkitekter og designere. Vores overordnede mål er at levere holdbare og æstetiske løsninger. Med rødder i Aarhus, Danmark, og et globalt perspektiv drives vores team af passion for de fantastiske materialer fra naturen.

Vi inviterer arkitekter, designere og andre besøgende til at bruge vores rum som en kilde til inspiration, et mødested med kunder eller den gode vejledning om materialer til kommende projekter. Fredsted Space er mere end et showroom - det er et sted, hvor materialer, æstetik og design skaber en helhedsoplevelse.

Vores kreative space i Aarhus har gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling fra en nedslidt industribygning til et moderne arbejdsrum med en helende arkitektonisk berøring. Rummet udsender en zen-ro, inspireret af japansk og skandinavisk æstetik, med rene linjer, wabi-sabi-elementer og ærlige naturmaterialer.

Kontakt:

info@fredstedstudio.com

T: 4827 0050

Læs mere på fredstedstudio.com

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk